Astonish “Роза и Божур“ спрей за премахване на петна от тъкани, 750 мл.

Скоро
Цена:0,00 лв.
Категория: 
Марка: 
Страна на произход: 

Описание

Astonish „РОЗА И БОЖУР“ СПЕЦИАЛИСТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА ОТ ТЪКАНИ.

Препаратът за премахване на петна Astonish е винаги под ръка за бързо отстраняване на петна от тъкани или за третиране преди пране. Най-добрият съвет, опитайте се да не оставяте петното да изсъхне, третирайте го с препарат за петна възможно най-скоро, за да спестите време в дългосрочен план.

Активната формула прониква дълбоко във влакната, за да разгради и разпръсне петното. Формулиран да бъде нежен към тъканите, но силен срещу петната.

Подходящ за бели и цветни тъкани! С есенция от роза и божур! Напълно рециклируема бутилка, веган, биоразградима.

Начин на употреба: Премахнете излишното замърсяване чрез попиване / изтриване, ако е мокро или внимателно с четка, ако е сухо. Третирайте петната веднага или преди да изсъхнат за най-добри резултати. Напръскайте петна от двете страни и оставете за 10 минути. Изперете ръчно или машинно, както е най-подходящо, с обичайния си препарат за пране.

Внимание: Проверете за устойчивост на цвета на малка незабележима област преди употреба. Следвайте инструкциите на етикета за грижа за дрехите. Изпробвайте коприна и други деликатни тъкани на малка незабележима област преди употреба. Не е подходящ за използване върху огнеупорни или водоустойчиви тъкани, кадифе, кожа или велур.