Coccolino Intense Limited Edition Oriental Bloom 64 пранета/960 ml. Ултра концентриран омекотител.

Скоро
Цена:0,00 лв.
Категория: 
Марка: 
Страна на произход: 

Описание

Oriental Bloom - чудото на Изтока! Coccolino Limited Edition омекотител е уникално съчетание на ориенталски аромат на цветя. Усетете специалния аромат на тропическа гора, сандалово дърво, кехлибар и ванилия! Приказният изток те чака!

Омекотител за тъкани Coccolino Limited Edition е колекция от омекотители с дълготрайни плодови и цветни аромати, създадени от експерти по парфюми.

Coccolino е мек концентрат за омекотяване на тъкани. Серията Intense не съдържа фосфати, поради което е напълно безопасна за деца и хора с алергии. Всяка капка от продукта има уникален състав със свеж аромат.

Благодарение на ефективната формула тъканите са по -меки, а дрехите са по -удобни за носене и по -меки на допир. Интензивен омекотител за тъкани с иновативна формула, създаден за комфорт и максимална производителност. . Иновативна технология от ароматни микрокапсули, която ще ви позволи да се наслаждавате на прекрасен аромат всеки ден. Омекотителите Coccolino ускоряват времето за сушене и спомагат за още по -лесно гладене. Имат антистатичен ефект!