Coral OPTIMAL COLOR 22 пранета/1,1 л. Течен перилен препарат за цветни дрехи.

Ново
Цена:6,60 лв.
-+
Марка: 
Страна на произход: 

Описание

Coral Optimal Color обещава почистване на високо ниво и в същото време гарантира специална грижа за цветовете на любимите ви дрехи, така че те да изглеждат като нови за по -дълго време.

Coral гарантира, че дрехите ви ще останат цветни като живота ви. Coral Optimal Color е експертът за цялото ви цветно пране: дълбоко почистване и ярки цветове. Брилянтният Color Shine Tech ™ изглажда влакната, това придава на дрехите ви нов блясък, пране след пране.

Благодарение на концентрираната си формула течният перилен препарат Coral Optimal Color е особено икономичен - със същите характеристики на почистване и качество на грижа за цветни дрехи.

Бутилката с нашия препарат е особено лесна за работа благодарение на дръжката си и също е изработена от 70% рециклирана пластмаса * и може да се рециклира.

  • Ярки цветове - благодарение на формулата Color Shine Tech, течният перилен препарат Coral Optimal Color осигурява по -голяма мощност на пране и осигурява запазване на цветовете пране след пране.
  • Нежно почистване - препаратът Coral Optimal Color почиства и защитава ярките цветове
  • Дълготраен аромат - течният препарат Coral Optimal Color осигурява дълготраен свеж аромат
  • Спестете енергия благодарение на ниските температури - Цветният почистващ препарат Coral работи срещу петна при 30, 40 и 60 градуса